Trendigt online

Inom den digitala världen kommer och går trenderna ständigt. När det gäller till exempel kryptovalutor kan de ena dagen vara riktigt populära, för att sedan snabbt försvinna.

För bara någon månad sedan var kryptovalutor ett hett ämne online. Det talades bland annat om kryptovalutan Iota men vad hände egentligen sedan?

Kryptovalutor på tapeten

Det går inte att bortse från att kryptovalutor är riktigt heta ena dagen, för att helt försvinna efter någon vecka. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att kryptovalutorna snabbt minska i värde. En kryptovaluta är nämligen inte styrd av någon centralbank eller liknande och det innebär att den helt enkel minskar rejält i värde om ingen är intresserad av den längre. Men vilka andra kryptovalutor finns på marknaden? Här är några av dem:

 

Varför minskar populariteten?

En av anledningarna till att kryptovalutans popularitet minskar är att valutan är så pass opålitlig. Den kan snabbt minska i värde och en investerare vill absolut inte förlora sina pengar. När du ska investera kommer du troligen titta på och kontrollera att det du investerar i är populärt. Med kryptovalutor är det inte fullt så enkelt. De kan snabbt växa eller minska i popularitet.

Andra internettrender

Det finns också ett flertal andra trender som varit riktigt heta men som mer och mer minskat i popularitet. En av de sakerna är internetdejting. Det var tidigare mycket populärt att träffa partners online och den första kontakten kunde tas där men det gör man inte lika ofta längre. Allt fler har upptäckt att det finns fördelar med att istället träffas på riktigt. Online är det nämligen riktigt enkelt att stöta på falska profiler med mera.

En annan internettrend som har pendlat i popularitet är spel på till exempel trav. När det först blev möjligt att spela på trav på internet började allt fler spela på det online. Men tids nog började flera också åka till travbanan för att kunna spela och uppleva sporten på riktigt. Under de senaste åren har möjligheten att spela online dock ökat igen, och samma sak gäller också för spel på till exempel online casino spel med mera.